Privacy Policy - Ethletic-Sneaker

Privacy Policy

Vi tar ett stort allvar för att skydda dina personuppgifter. Vi avser att det ska vara tydligt på vår hemsida när och till vilket ändamål datainformation sparas. Som bolag är vi föremål för den tyska federala dataskyddslagen och den tyska telemedialagen. Vi har vidtagit åtgärder för att säkerställa att vi och våra externa tjänsteleverantörer möter de krav som dataskyddsbestämmelserna reglerar.
 
SÄKER DATA TRANSMISSION
 
De personuppgifter du anger när du besöker vår webbplats, t.ex. När du beställer online, överförsi krypterad form. Vårt krypteringssystem är branschstandard SSL (Secure Sockets Layer), som används över hela världen för många ledande webbapplikationer. För att skydda dina uppgifter mot obehörig åtkomst eller bedrägeri, har vi omfattande tekniska och operativa säkerhetsåtgärder på plats. Dessa säkerhetsstandarder granskas regelbundet och uppdateras i takt med den tekniska utvecklingen. Om inte annat följer av lagbestämmelserna, tar vi inget ansvar för skador eller negativa effekter som uppstår på grund av datavirus.
 
LEVERANS VIA DHL
 
För att informera dig om leveransdatum och status, skickar vi uppgifterna om leveransadressen och din e-postadress till vår operatör Deutsche Post DHL Group (Go Green).
 
COOKIES
 
Vi använder oss av cookies på vår hemsida. Cookies är små data som lagras på din enhet och sparar vissa inställningar och data i din webbläsare för kommunikation med vårt system. Vi använder cookies för att göra din online-upplevelse så enkelt som möjligt. Till exempel skulle det annars  inte gå attbläddra mellan kundvagn och tillbaka till produkterna.  De kakor vi använder i vårt butikssystem har  en maximal utgångstid på en timme efter att du avslutat din webbläsarsession. Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev använder vi en cookie med en utgångstid på 14 dagar. Under alla omständigheter säkerställs det att vid utgången av var och en av dessa tidsperioder kvarstår ingen data från oss på din enhet. I inget fall kommer vi att spara några personuppgifter. Via dina webbläsarinställningar kann du bestämma,i vilken utsträckning din webbläsare accepterar cookies. Godkännande av cookies är inte en förutsättning för att du kan bläddra i vår webbutik. Observera dock att användningen av kundvagnen och beställningen endast är möjlig när du har aktiverat cookies. Vi rekommenderar också att du loggar ut helt efter att ha använt en dator som du delar med andra och vars inställningartillåter användning av cookies.
 
GOOGLE ANALYTICS
 
Vår webbplats använder sig av Google Analytics och analyserar även hur du använder vår webbplats. Klicksbeteendet hos besökare sparas anonymt (t ex produkter som visas, kategorier och poster i kundvagnen). För att säkerställa anonymitet, förkortas din IP-adress när den sparas. Bearbetning och utvärdering av data utförs i EU och i tredjeländer (t.ex. Google Analytics i USA). Webbanalysstjänsten använder den samlade informationen för att analysera din användning av webbplatsen och att samla rapporter om webbplatsaktiviteter för oss. Dessutom används de för att leverera tjänster som är kopplade till webbplatsanvändning och onlineanvändning. Webanalysstjänsten kan överföra informationen till tredje part, förutsatt att den är lagstadgad eller den tredje parten behandlar uppgifterna för webbanalystjänsten. Webanalysstjänsten får inte i något fall länka din IP-adress med andra data från webbanalystjänsten. Analysen av data vi mottar är utan hänvisning till personuppgifter. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du att Google behandlar de samlade uppgifterna för det syfte och det sätt som beskrivs ovan.Du kan göra invändningar mot insamlingen av data av Google Analytics med effekt i framtiden genom att installera ett inaktiverat tilläggsverktyg i din webbläsare (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).

 

REMARKETING

Denna webbplats använder retargeting teknik genom Google Inc. ( "Google"). Detta gör det möjligt för användare av vår hemsida, som redan har vidtagits för att intresset för vår butik och produkter, som bör tas upp med personliga intressebaserade annonser. Visningen av annonser följer en cookie-baserad analys av tidigare användning, men utan att spara personuppgifter. Den retargeting teknik tillåter en cookie sparas på din dator eller mobil enhet, för att samla in avidentifierade uppgifter som rör dina intressen och att individualisera annonser Gemäß till den sparade informationen. Du kommer att få reklam som, med en hög grad av sannolikhet motsvarar din produkt och informations intressen. Du kan invända mot placeringen av permanent söker cookies genom att följa länken, ladda ner och installera plugin-http://www.google.com/ads/preferences/html/intl/de/plugin/ Ytterligare information om den personliga integriteten policy avseende annonser och Google kan ses här: http://www.google.com/privacy/ads/
 
FACEBOOK 'LIKE' -KNAPPEN

På våra sidor har vi integrerat plugins för det sociala nätverket Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Du kommer att känna igen Facebook plugin av Facebook logo eller 'Liksom' -knappen på vår hemsida. En översikt av Facebook knappar kan hittas här http://developers.facebook.com/docs/plugins/. När du besöker vår hemsida, är en direkt koppling mellan din webbläsare och Facebook-servern etableras via plugin. Facebook emot därmed Informationen gjorde din IP-adress har besökt vår hemsida. Om du klickar på Facebook 'som' -knappen samtidigt som loggas på din Facebook-konto, kommer  du att kunna länka innehåll från vår webbplats med din Facebook-profil. Därmed kan Facebook länka besök på vår webbplats med ditt användarkonto. Observera att vi gjorde som platsen leverantör har någon kännedom om innehållet och användning av uppgifter trans förbundit till Facebook. Ytterligare information om detta kan hittas i Facebooks sekretesspolicy på http://de-de.facebook.com/policy.php. Om du inte vill Facebook att länka besök på vår webbplats med ditt Facebook användarkonto loggar ut från ditt Facebook-konto när du använder vår webbplats.
 
ANVÄNDNING AV GOOGLE 1

Med hjälp av Google en knapp som du kan publicera information över hela världen. Via Google en knapp som du och andra användare får personligt innehåll från Google och deras partner. Google sparar informationen gjorde du har genererat innehåll med ett samt information på webbplatsen har du tittat på när du klickar en. Din en tillsammans med ditt profilnamn och din bild kan visas i Googles tjänsteri informationssyfte: till exempel i sökresultaten eller i din profil i Google eller andra platser på webbplatser och i annonser på internet. Google samlar in information på en aktivitet för att förbättra Googles tjänster för dig och andra. Om du vill använda Google en knapp som du behöver en världsomspännande allmänt tillgänglig profil i Google gjorde innehåller åtminstone namnet valts för profilen. Namnet kommer att användas för alla Google-tjänster. I vissa fall detta namn kan ersätta andra namn gjorde du har använt för att dela innehåll via ditt Google-konto. Identiteten på din Google-profil kan visas för användare som Antingen vet din e-postadress eller har annan identifierande information.
 
ANVÄNDNING AV INSAMLAD INFORMATION

Bortsett från syftet med användningen som beskrivits ovan kan den information som du kan användas i enlig het med Googles sekretesspolicy. Google kan publicera sammanfattas statistik på +1 verksamhet användare eller föra dem vidare till partners som förlag, annonsörer eller länkade webbplatser.
 
ÅNGERRÄTT OCH AVSLÖJANDE

I alla tider har du rätt att få information om någon av dina kundrelaterad data vi har sparat, däribland beskärningen och mottagaren av data i syfte att databehandling. I alla tider kan du begära oss att korrigera eller blockera sparade data. Utan att ge anledning kan du ta ut ditt samtycke tillåter oss att behandla och använda dina data. Om du har några frågor om sparande, bearbetning eller användning av dina personuppgifter, tveka inte att kontakta vår dataskydds officer och han kommer gärna att diskutera dina frågor.